Duurzame Hanglamp
Blog

Duurzame Hanglamp "Hook'd" - Studio K2K

Interieur met houten designtafel en Hook'd designlamp gemaakt van duurzame materialen

Zoals jullie weten gaan wij graag samenwerkingen aan met duurzame interieurontwerpers. Een van onze favoriete is toch wel Kim van Spaandonk (lees hier het interview met Kim). Kim heeft een ontzettend leuk en inspirerend verhaal geschreven over onze nieuwe aanwinst: de Hook'd. Lees hieronder waarom zij zo'n fan is van de Hook'd!

De missie van Studio K2K is o.a. om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met mooie duurzame Nederlandse interieurmerken. Initiatieven met dezelfde visie die iets positiefs willen bijdragen aan de toekomst van de aarde.

Duurzaam Sociaal Design

In dit blog laat ik jullie graag zien hoe schitterend de duurzame lamp HOOK'd van Tolhuijs Design is. De lamp is op verschillende vlakken uniek want het merk staat duurzaam -en sociaal geproduceerd design met een verhaal. Dit merk valt onder mijn favoriete interieurmerken en verwerk dan ook graag hun producten (neem gerust eens een kijkje) in mijn adviezen. Ze maken industrieel design wat er ontzettend mooi uitziet als accent in elk interieur. 

Sfeerafbeelding van duurzame industriele design verlichting
Upcycled Duurzaam design

Jaarlijks worden er miljoenen "poedercoat-ophanghaakjes" bij het vuil gegooid, deze haakjes zijn maar eenmalig te gebruiken. De verkoperde haakjes krijgen een mooi verloop door de kleur die op dat moment door de coaterij gebruikt wordt. 

Tolhuijs Design verzamelt deze haakjes bij hun samenwerkende partners. In een sociale werkplaats laten ze hier prachtige lampen van maken. Met hun zelfontwikkelde stapel systeem worden de lampen in Nederland in elkaar gezet bij sociale werkplaatsen. Zo wordt de uitstoot ook nog eens verminderd! Dutch design met een lang verhaal!

Design lamp HOOK’d

De duurzame hanglamp HOOK’d is verkrijgbaar in koper met verloop naar wit of zwart. Deze industriële Design lamp is verfijnd door zijn smalle haakjes en staat sfeervol in ieder interieur. Deze upcycled lamp heeft niet iedereen in huis hangen, dat maakt jouw interieur verantwoord en persoonlijk.

Bastiaan Tolhuijs met HOOK'd Design hanglamp gemaakt van duurzame materialen

Ben jij nu ook zo enthousiast geworden over de producten of specifiek de hanglamp HOOK'd? Hoe goed is het dat je naast mooi design ook nog je steentje kan bijdragen in een betere wereld. Hoe klein het ook is. 

Ben je nou van plan om jouw interieur te verduurzamen? Neem dan contact op met Studio K2K van Kim via info@studiok2k.nl of druk op deze link
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *