Aanrader: House of Wow
Blog

Aanrader: House of Wow

In de wereld waarin wij zitten kom je geregeld mooie initiatieven tegen die de wereld ook een stukje beter wil maken dan dat het (al) is. Vandaag wil ik het graag hebben over House of Wow. Lees hieronder hoe wij kennis hebben mogen maken met dit duurzame initiatief. 

Begin 2024 ben ik benaderd door Marit van House of Wow of we konden samenwerken. Wij staan bij Tolhuijs altijd open voor een samenwerking om nog meer mensen te stimuleren en inspireren om duurzamer te leven. House of Wow is een hub waarin enkel producten worden laten zien die een duurzame impact maken op de wereld. Waarom House of Wow een aanrader is is omdat ik vanaf het eerste moment voelde dat de motivatie en passie er vanaf spatte. Duurzaamheid wordt niet gezien als een manier om geld te verdienen maar om écht een impact te maken. 

House of Wow is ontstaan met het idee om af te stappen van massaproductie, het verstrekken van bijzondere producten, en om te laten zien dat een duurzaam interieur inspirerend kan zijn en kan werken. Dit zijn ook deels de kernwaarden van House of Wow; transparantie, duurzaamheid, en het leveren van bijzondere producten. En geloof mij, dat doen ze! Kijk maar eens bij hun collectie van duurzame hanglampen of wandpanelen

Op zoek om jouw interieur te verduurzamen en inspiratie op te doen? Kijk gerust eens op hun website (www.houseofwow.nl) of begin hier met lezen waarom House of Wow zo'n goede speler is voor duurzame merken. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *