Online lamp kopen bij onbekende aanbieder? Waar let ik op?
Blog

Online lamp kopen bij onbekende aanbieder? Waar let ik op?

Een LEDlamp kopen kan moeilijk zijn. Echter kan je in dit blog lezen waar je op moet letten met betrekking tot de lamp zelf. Maar hoe kies je nu de juiste webshop of online winkel uit? Je wilt natuurlijk niet met lege handen komen te staan. Lees de tips hieronder hoe jij weet of een leverancier betrouwbaar is. 

1. Bereikbaarheid

Staat er op de homepage een e-mail of telefoonnummer en wordt er snel gereageerd op contactpogingen? Dan zit er vaak een professioneel team achter dat hun klanten serieus neemt. 

2. Betaalmogelijkheden

Aan de betaalmogelijkheden kan je snel zien of een webshop betrouwbaar is. Ik ben webshops tegengekomen waarbij je enkel met cryptovaluta kan betalen en niet met iDeal of PayPal. Met name deze twee betaalmogelijkheden zijn veilig. Met name PayPal is veilig omdat je je geld van PayPal terug kan krijgen als het product nooit is geleverd. 

3. Gerenommeerd merk

Gebruikt de webshop grote merken of is het zelf inmiddels een groot merk? Het laatste kan je goed controleren voor de Google reviews te bekijken. Een ontevreden klant wilt namelijk graag zelf anderen waarschuwen om ergens niet te kopen omdat ze slechte of geen service bieden. Goede tip dus om in de gaten te houden! 

4. Contactgegevens

De contactgegevens moeten makkelijk te vinden zijn middels een knop bovenaan of helemaal onderaan. Grote bedrijven stoppen de contactgegevens vaak weg omdat ze niet willen dat je met een echt persoon praat. Bij Tolhuijs hebben we de contactgegevens, waar je ons adres van het kantoor kan vinden, prominent bovenaan de pagina's gezet. 

5. Garantie

Een webshop wekt vertrouwen als zij ook vertrouwen hebben in hun producten. Wordt er gesproken over een garantietermijn? Dan houdt dit vaak in dat zij vertrouwen hebben in producten en dat zij de klant zekerheid willen bieden. Zoals je hier kan zien bieden wij altijd twee jaar fabrieksgarantie op onze producten. 

Daarnaast is de retourtermijn ook een goede om te bekijken. Ook al is de retourtermijn van 14 dagen het wettelijk minimum, het spreekt boekdelen als een webshop minstens 30 dagen bedenktijd geeft. Dit biedt meer vrijheid, bedenktijd en dus ook vertrouwen.

Nu heb jij meer kennis hoe je meer zeker weet of een bedrijf te vertrouwen is. Mocht je nog vragen hebben voor ons? Bel dan gerust even om ons te woord te staan. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *