Eettafel Afmetingen: Tips voor je Ideale Eethoek
Blog

Eettafel Afmetingen: Tips voor je Ideale Eethoek

Overweeg je de afmetingen van je eettafel? Ontdek hier de belangrijkste factoren om rekening mee te houden en hoe je de perfecte eethoek creëert met duurzame meubels van afvalmateriaal.

Hoeveel Personen Passen aan Tafel? Bepaal eerst het aantal personen dat aan je tafel moet kunnen zitten. Reken op ongeveer 70 cm zitruimte per persoon en voeg wat extra ruimte toe voor comfortabel bewegen. Bijvoorbeeld, voor 8 personen kies je voor een tafel van 200/220 cm Voor 10 personen is 280/300 cm aan te raden, zoals onze Able Geperst Pallet.

Loopruimte Rond de Tafel Zorg voor een goede balans tussen een ruime tafel en voldoende loopruimte. Houd een afstand van ongeveer 110 cm tussen de tafel en de muur of wand om een gangpad te behouden.

Ideale Breedte van je Eettafel De breedte van je tafel hangt samen met de lengte en heeft esthetische waarde. Bij tafels tot 240 cm is een blad van 90 cm breed aan te raden. Bij 260 cm kan je overwegen om een blad van 100 cm te nemen voor een evenwichtig uiterlijk.

Meeste Zitplaatsen aan Tafel Wil je zoveel mogelijk mensen aan tafel krijgen? Overweeg dan een ronde tafel. Ze benutten de ruimte optimaal en zijn ideaal voor kleinere ruimtes. Bovendien biedt een ronde tafel een gezellige en toegankelijke sfeer.

Tolhuijs: Maatwerk voor Jou Geen ruimte is hetzelfde. Bij Tolhuijs bieden we op maat gemaakte tafels in samenwerking met onze experts. Laat je wensen achter, en we helpen je je droomtafel te realiseren.

Een eettafel is veel meer dan alleen een plek om te eten. Het is een plek voor koffie, kinderactiviteiten en meer. Kies een robuuste, onderhoudsvriendelijke tafel van Tolhuijs die past bij jouw behoeften en duurzaamheidswensen.

Niet zeker welke afmetingen bij jouw ruimte passen? Neem gerust contact op of gebruik onze chatfunctie. We helpen je graag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *