Dé Duurzame Scheurkalender Part(ners) 3 | Fork Ranger
Blog

Dé Duurzame Scheurkalender Part(ners) 3 | Fork Ranger

Wederom een heerlijk duurzaam initiatief om je vingers bij af te likken. Het is duidelijk dat er ruimte is voor verbetering als het gaat om de verduurzaming van ons eetpatroon. Maar hoor je vaak dat duurzaam eten niet lekker kan zijn? Onze vrienden van Fork Ranger bewijzen het tegendeel en willen jou ook graag inspireren. Lees verder en kom meer te weten over Fork Ranger.

Met het eten van duurzamer voedsel kunnen we als samenleving écht een verschil gaan maken. Maar wist je dat er momenten zijn waarop je het goede voedsel het beste kan eten? Hierop hebben wij ingespeeld met de Duurzame Scheurkalender door elke maand een recept te delen waarin seizoensgroenten worden gebruikt. Deze inspiratie hebben wij gehaald van Fork Ranger. In de Fork Ranger app vind je naast heerlijke en duurzame recepten ook een hele makkelijke en leuke beschrijving over hoe je de gerechten klaarmaakt.

In de Duurzame Scheurkalender hebben we elke eerste dag van de maand gereserveerd voor Fork Ranger, om bewustzijn en inspiratie te verspreiden voor een bewuster leven. Door seizoensgroenten te gebruiken in je recepten draag je niet alleen bij aan duurzaamheid, maar denk je ook aan je portemonnee. Groenten buiten hun seizoen eten kan duurder zijn: de prijzen liggen simpelweg hoger door een lager aanbod. Seizoensgroente eten is dus duurzaam voor de wereld en duurzaam voor je portemonnee. Vergeten de blaadjes te bewaren? Via deze link kan je de recepten alsnog jezelf toe-eigenen.

Meer weten over Fork Ranger? Lees dan hier meer over hoe zij de wereld elke dag een stukje beter proberen te maken. Laat je inspireren naar heerlijk eten en een heerlijkere wereld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *