Led Light District
Blog

Led Light District

Sinds vorige week heeft Tolhuijs de handen ineen geslagen met Led Light District om samen meer mensen bewust te maken van de duurzame kansen die er liggen. Welke kansen? Deze zal ik even toelichten. 

LedLightDistrict Logo, onlinewinkel voor duurzame LED Verlichting

Led Light District is een organisatie dat haar focus heeft op luxueuze LEDverlichting. Daarnaast is de organisatie gespecialiseerd in het geven van vergaand advies over LED-verlichting, interieuradvies en het schrijven van lichtplannen. 

Het eerste gesprek over interieuradvies van Led Light District is gratis. Na het eerste gesprek worden er interieur- en lichtplannen geschreven om verder aan de slag te gaan om jouw ruimte te belichten en verlichten. Neem hier contact op via het contactformulier om jouw gesprek in te plannen. 

Met de huidige energiemarkt is dit hét moment om over te stappen naar duurzamere energieverbruik en met name naar LED. Met de huidige prijs voor stroom kan je met het verwisselen van een enkele halogeenlamp voor een LEDlamp op jaarbasis € 32,- besparen.

Daarnaast gaat een LEDlamp van Led Light District gemiddeld 7 keer langer mee waardoor je minder snel een nieuwe lamp hoeft aan te schaffen. Dubbel voordeel voor het verminderen van afval maar óók voor jouw portemonnee. 

Heb jij behoefte aan gratis interieuradvies of heb je vragen over LED-verlichting? Ga dan nu naar www.ledlightdistrict.nl of bekijk hier het assortiment op Led Light District.

Geef reactie

Jouw email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *