Dé projecten van Tolhuijs
Blog

Dé projecten van Tolhuijs

Het is goed om beiden markten (B2B en B2C) bewust te laten worden van de duurzame mogelijkheden in het interieur. Om te laten zien wat wij voor stappen al hebben mogen maken hebben wij een selectie gemaakt van de projecten waar wij het meest trots op zijn. Graag lichten ;-) wij een aantal inrichtingen van ons toe. 

Cantor

Bij Cantor hebben wij de vergaderruimte mogen aanpakken en de ontspannigsruimte. In de vergaderruimte hebben wij een acht op-maat-gemaakte ABLE Visgraat Upcycle eettafels laten plaatsen. Volledig naar wens van Cantor. Daarnaast hebben wij in de kantine een bar geplaatst met daarboven vier Deluxe Spools! Duurzaam, verantwoord, en de materialen een tweede leven gegeven.

Sustainable Design Industriele designlamp  

Bagels & Beans

Bij Bagels & Beans hebben wij bij meerdere filialen onze Spools mogen laten hangen gemaakt van hoogwaardig restmateriaal. In meerdere filialen van Bagels & Beans hangen onze lampen. Iets waar wij ontzettend trots op zijn en geweldig om te zien dat steeds meer bedrijven duurzaamheid hoog in hun vaandel laten verschijnen! Hieronder zie je onze Hanglamp Spool Classic in een van de filialen van Bagels & Beans

 Sustainable Spool design upcycled lamp

The Yard

Bij kantoorruimteverhuurder The Yard hebben wij meerdere tafels op maat geleverd waaronder de variant Able geperst pallet. De tafel kan in verschillende maten worden geleverd afhankelijk hoeveel mensen eraan de tafel moeten plaatsnemen. Uiteraard kan de finish touch van de Spool niet ontbreken. Om door een ringetje te halen!

Sustainable houten designtafels, industrieel onderstel, metalen industriele sustainable designlampen

Heb je na het lezen inspiratie opgedaan of nog meer informatie nodig voor jouw eigen interieur of kantoorruimte? Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken!

Geef reactie

Jouw email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *