Eigen tafel ontwerpen? | Bij Tolhuijs kan het!
Blog

Eigen tafel ontwerpen? | Bij Tolhuijs kan het!

De perfecte tafel kan een lange zoektocht zijn en er kan altijd wel wat 'mis' zijn met de tafel die jij voor ogen hebt. Hoeveel mensen wil je laten plaatsnemen (lees hier waar je aan moet denken), vorm en dikte van het blad, onderstel en waarvoor gaat de tafel dienen? Het zou fijn zijn als je zelf jouw duurzame Upcycle tafel kan laten maken. Bij Tolhuijs kan dat. 

Wil je een salontafel, een bijzettafel, eettafel of een bureau? Wij denken graag met je mee en hebben de ervaring en expertise om jou volledig te assisteren naar je wens en de mogelijkheden in jouw huis. 

Het blad bij Tolhuijs is van duurzame oorsprong. Elk soort hout heeft zijn eigen verhaal en is er klaar voor om in jouw huis of kantoor geplaatst te worden. 

Pallethout

Het pallethout wordt gebruikt in een soort sandwich constructie waarbij multiplexplaat boven en onder is bedekt met palletplanken. De palletplanken worden met zorg vier-zijdig geschaafd en in de sociale werkplaats gemonteerd. 

Pallet eettafel van Tolhuijs gemaakt van duurzame materialen

Geperst Pallet

Bij geperst pallet houten tafels worden dezelfde plankjes als bij Pallethout tafels op de zij geplaatst en aan elkaar gelijmd. De tafel krijgt hierdoor een mooi gemeilleerd effect en het blad heeft standaard een dikte van 5 cm. Ideaal voor als je een grote tafel wilt omdat de tafel niet snel zal doorbuigen. Ook onze Visgraat tafel wordt gemaakt van geperst pallet. 

Geperst Pallet eettafel gemaakt van duurzame materialen van Tolhuijs Design

Wagonhout

Naast pallethout maken wij ook tafels van oude goederen wagons. Van de wagons gebruiken wij de vloeren. Door de hitte, roet, zand en fijnstof krijgt het typische zwarte nerven in het hout.

Eettafel gemaakt van wagonhout met hanglamp gemaakt van duurzame materialen

Houtstalen

Wij kunnen goed voorstellen dat je geen keuze kan maken zonder eerst even het hout te zien, te voelen en om te kijken hoe het valt in het zonlicht. Daarom heb je bij Tolhuijs de mogelijkheid om houtstalen te bestellen. Je krijgt met je bestelling een kortingscode meegestuurd gelijk aan de aanschafwaarde van de stalen.

Mocht je nou al willen weten wat voor tafel je zou willen? Druk dan op deze knop en vraag nu geheel gratis een prijsopgave aan voor een unieke Tolhuijs tafel geheel naar jouw wens.

Geef reactie

Jouw email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *