Dé Duurzame Scheurkalender Part(ners) 2 | The Pollinators
Blog

Dé Duurzame Scheurkalender Part(ners) 2 | The Pollinators

Wij vinden het ontzettend leuk dat er zoveel duurzame initiatieven zijn in Nederland en dat we elke dag weer nieuwe ontdekken. Graag zetten wij deze in het zonnetje in onze Duurzame Scheurkalender maar ook op onze website. Vandaag is het de beurt aan The Pollinators. Lees hieronder verder!

Bij Tolhuijs staat duurzaamheid centraal en proberen we anderen te inspireren via onze Duurzame Scheurkalender. Samenwerking versterkt onze impact, want duurzaamheid is een teaminspanning.

The Pollinators zijn actief sinds 2016 en zetten zich in voor het creëren van een betere leefomgeving voor bestuivers zoals bijen, hommels en vlinders in ons ecosysteem. Hoewel deze wezentjes klein zijn, is hun invloed dat zeker niet. Ze spelen een cruciale rol bij het bestuiven van planten en bloemen, waardoor we kunnen genieten van heerlijk voedsel.

De Pollinators ondernemen talloze acties en initiatieven om bewustwording te creëren over het feit dat we deze essentiële insecten verjagen. Ze organiseren bijvoorbeeld grote campagnes in zowel het voorjaar als het najaar. Bovendien delen ze hun boodschap via podcasts, organiseren ze lezingen en bevorderen ze duurzame intiatieven om de cruciale kruisbestuiving (haha) te bevorderen. Ten slotte zetten ze zich op nationaal en internationaal niveau in, zelfs in Den Haag en Brussel, om dit dringende probleem op de politieke agenda te krijgen. Ontdek hier meer over de vele initiatieven van The Pollinators, want er is nog zoveel meer!

Wil jij The Pollinators een handje helpen? Dat kan door je aan te melden als vrijwilliger, mee te denken over hun projecten of een donatie te doen. Bezoek snel hun website en ontdek hoe jij een verschil kunt maken voor deze belangrijke insecten.

Geef reactie

Jouw email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *