Dé Duurzame Scheurkalender Part(ners) 1 | Het Wereld Natuur Fonds
Blog

Dé Duurzame Scheurkalender Part(ners) 1 | Het Wereld Natuur Fonds

Nu Dé Duurzame Scheurkalender inmiddels de derde editie heeft, waar we ongelofelijk trots op zijn, vonden wij het de hoogste tijd om ook de verschillende duurzame initiatieven verder uit te lichten. We bijten het spits af met een initiatief dat iedereen in Nederland en misschien ook wel daarbuiten kent - het Wereld Natuur Fonds (WNF). Graag vertellen wij waarom wij de keuze hebben gemaakt om samen te werken met het WNF. Lees hieronder verder!

Dé Duurzame Scheurkalender behandelt elke dag een duurzaam initiatief in de vorm van een idee, recept, trick, tips, DiY's, weetjes en andere initiatieven. Wij proberen zo iedereen te inspireren om duurzamere keuzes te maken en om de andere initiatieven ook in het zonlicht te zetten en hun invloed te vergroten. 

Het WNF is zo'n initiatief dat daarnaast ook nog hele leuke en originele ideëen heeft om de wereld een stukje beter te maken. Het is namelijk mogelijk om bij het WNF een stukje bos in het atlantisch regenwoud cadeau te doen om zo dit stukje bos te beschermen. Hoe geweldig is dat?! Daarnaast krijg je van het WNF een persoonlijke boodschap, kan jij voor degene voor wie jij het koopt een persoonlijke boodschap meesturen, en bescherm je al maarliefst 15m2 bos voor maar een tientje. 

Het WNF heeft op deze manier inmiddels 63 voetbalvelden(!) aan bos terug kunnen geven aan de natuur (bijgewerkt t/m 28 februari 2023). Een geweldig, duurzaam, en origineel initiatief van onze vrienden van het WNF. Wil je weten hoe je ook zo'n Bosje Bomen kan bestellen? Druk dan op deze link en maak vandaag nog de wereld een stukje beter. 

Geef reactie

Jouw email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *