Coming Soon: Nieuwe producten van Tolhuijs!
Blog

Coming Soon: Nieuwe producten van Tolhuijs!

Een heel erg mooi en spannend moment voor ons als meubelmakers/designers/ondernemers maar vooral broers. Onlangs zijn wij naar een studio gegaan om een aantal van onze nieuwe producten te fotograferen en we zijn ontzettend trots op het resultaat. We mogen alvast wat kleins vertellen en laten zien over de nieuwe producten. Lees daarom snel verder! 

Zoals je weet ontwerpt Tolhuijs via de omgekeerde weg. Wij kijken wat wij voor handen hebben qua materialen en ontwerpen aan de hand van deze materialen nieuwe producten. Het volgende restmateriaal, of afval, zal je dan waarschijnlijk ook bekend voorkomen bij de Hook'D. En wat blijkt, je kan er ontzettend veel moois mee maken. Bekijk hieronder welke ontwerpen we hebben gemaakt. PS: De namen zijn nog onder voorbehoud, of niet, dat weten dus nog niet zeker. (Edit: Dat weten we nu wel)

Hook'd Small

'Maak een mooie wandlamp'. Met deze uitgebreide instructie van Joris ging Bastiaan aan de slag om een wandlamp te maken. Een wandlamp moet subtiel zijn, sfeerlicht afgeven, en vooral niet al te veel van de muur hangen. Een wandlamp moet eigenlijk ongemerkt zijn taak volbrengen. Doordat de haakjes nu dichter op elkaar zitten schijnt de lamp subtiel horizontaal en functioneel naar beneden. Ideaal om te gebruiken als nachtlamp, leeslamp bij je leeshoek, of in de hal in combinatie met meerderen op een rij. Oordeel zelf, het is toch een plaatje? 

Hook'D Medium (Conus)

De Hook'D Medium, of Conus, is een product dat is gemaakt uit afval, en van afval. Deze lamp is eigenlijk nog specialer dan de andere lampen. De kleine ring die de haakjes bij elkaar houdt is 'snijafval' van de grote ring onderaan. Hierdoor voorkomen we in het snijproces dat we hierin afval hebben. Een win-win-win situatie. Doordat we deze duurzame lamp kleiner hebben gehouden kan deze mooi boven een salontafel hangen, fungeren als hanglamp boven een eettafel, en zelfs als welkomstlamp in de hal. Door zijn formaat kan je hier veel verschillende lichtbronnen in kwijt dus experimenteer met wat jij leuk vindt.  

Hook'D Large

Groot, groter, grootst, Hook'D Large. Een absoluut pronkstuk in jouw interieur mag natuurlijk niet ontbreken en waar heb je deze liever dan in je woonkamer? Met zijn diameter van 75 centimeter is dit absoluut het centerpiece boven je eettafel, in je welkomsthal of misschien zelfs in je vide! Doordaat de onderdelen relatief licht van gewicht zijn kan deze opgehangen worden aan elk plafond. De drie staalkabels die meegeleverd worden zorgen ervoor dat deze lamp stabiel blijft hangen en dat ie niet gaat ronddraaien. Bepaal zelf welke lichtbron je erin doet voor elk gewenst effect. 

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe producten en hopen dat we op deze manier weer veel afval kunnen besparen en zoveel mogelijk mensen kunnen blij maken. Heb jij een vraag over deze producten laat het vooral aan onze weten via de chat, telefoon, of via ons contactformulier

Geef reactie

Jouw email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *