Wij zijn een Locatie met Meerwaarde
Blog

Wij zijn een Locatie met Meerwaarde

Bij Tolhuijs proberen we zo goed mogelijk te zorgen voor de wereld. Wij proberen niet alleen om mooie spullen te maken maar ook om iets toe te voegen aan interieuren en aan onze ecologische voetafdruk. Dit is nu ook opgepikt door een heel leuk initiatief namelijk Locaties met Meerwaarde. Lees hier meer over Locaties met Meerwaarde. 

Bij Locaties met Meerwaarde hebben ze de visie om vergader- en evenementlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen, te koppelen aan bedrijven om zich zo duurzamer te profileren en om een inspirerende omgeving te creëren. Mooie evenementenlocaties zijn volgens de eigenaren Esther en Mirjam moeilijk te vinden en vaak 'oersaai'. Juist de locaties die zich richten op duurzaamheid en natuur kunnen dat extra beetje inspiratie geven aan een evenement. Op zoek naar een locatie? Via deze link kan je de inspirerende locaties vinden van Locaties met Meerwaarde.

En nu staan wij daar ook op! Wij zijn heel erg trots dat wij in de criteria vallen van Esther en Mirjam. Wij hebben ons kantoor namelijk op een circulaire ingerichte locatie waar we vaak onze klanten ontvangen. Meer weten wat ze bij Locaties met Meerwaarde over Tolhuijs denken en wat er wordt geschreven? Lees het hier in via de link.

Geef reactie

Jouw email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *