Levering

Wanneer u een product in deze webshop bestelt, dan ontvang u van ons direct een bevestigingsmail. De bestelling wordt in Nederland binnen 7 werkdagen door PostNL als pakket of brievenbus post bezorgd.

Verzendkosten

De kosten voor de verzending hangen af van de grootte van het pakket. Voor levering naar het buitenland gelden andere prijzen zoals aangegeven op de Checkout pagina in de webshop. Zie checkout voor exacte prijzen.

Retourneren

Het artikel dient binnen 30 dagen als retour worden aangemeld. U heeft dan nog 14 dagen de tijd om het product onbeschadigd en ongebruikt te retourneren in de originele en onbeschadigde verpakking. Alle originele toebehoren dienen te worden meegezonden. Vermeld bij het retourneren de reden hiervan en het ordernummer, zodat wij dit snel kunnen verwerken en onze producten kunnen blijven verbeteren. Vergeet niet de retourzending voldoende te frankeren.

Zodra wij de zending binnen hebben, zullen wij de prijs van het product restitueren. Retourzendingen kunnen worden gestuurd naar het adres dat op het meegeleverde retourlabel staat.

Garantie

Op alle producten zit 2 jaar garantie op constructiefouten waarbij de fout niet bij de gebruiker maar de fabrikant ligt. Uitgesloten zijn schades die ontstaan zijn door onjuist gebruik (te zware belasting, verkeerd onderhoud, ondeskundige reparaties). Tolhuijs staat voor een kwalitatief product. Elk item wordt gecontroleerd voordat deze verzonden wordt. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed gegaan zijn in de productie dan horen wij dit graag via info@tolhuijs.nl. Wij zorgen voor een passende oplossing.